Edelsmederij Willem Pertijs:
unieke ontwerpen in goud en zilver

Willem Pertijs ontwerpt en vervaardigt zilveren en gouden sieraden, vaak in combinatie met verschillende soorten edelsteen en briljant. Veelvuldig werkt hij in opdracht, zoals bij trouwringen en bij bestaande sieraden die opnieuw worden gestileerd. De goudsmid vindt het een uitdaging om in samenspraak met de opdrachtgever een geheel nieuw concept te creëren. Pertijs geniet internationale bekendheid en exposeert met regelmaat in galeries. De prijzen van zijn creaties zijn desondanks alleszins schappelijk.

De Miracle-Jewel: een uniek cadeau voor moeders

Temidden van de grote variëteit aan bijoux d’art springt de Miracle-Jewel direct in het oog. Deze gouden of zilveren hanger toont de contouren van een zwangere vrouw, die middels de navelstreng verbonden is aan een bijna volgroeide foetus. Heel veel vrouwen, zowel moeders als oma’s, dragen het kleinood inmiddels als een soort van talisman op het lijf.
Het is niet alleen de vormgeving die bewondering oogst, maar met name ook de emotionele geladenheid die het kleinood uitstraalt. De rechten van dit volstrekt unieke juweel zijn vastgelegd bij de Federatie van Goud en Zilversmeden.

Meesterteken
Alleen als achterop het sieraad het meesterteken van Willem Pertijs staat, heeft u een orgineel van zijn hand.
Miracle Jewel kunst als geboortesieraad